02-09-08

Terug naar school...

Het is even wennen, mijn klasje lijkt nu zo klein met al die kapoenen erin :-) Gisteren was mijn pijp uit, thuis gekomen, gekookt, gegeten, Ines in bad gestopt, vlug nog eens bij zus (die zit met pc-problemen) 20u terug thuis, Ines in bed, vaat nog doen... en om 21u30 ging het licht uit!

Ondanks de vele kleuters vind ik dat het nog vrij rustig verloopt! Had het drukker verwacht! Enkel jassen aandoen verloopt nog wat hectisch, kleuters overal die allemaal tegelijk geholpen willen wordenVerrastKnipogen. Ik ga nog niet aan de winter denken, sjalen, mutsen, handschoenen... jihaaa

Met Ines gaat het vrij goed... soms denkt ze wel eens dat zij iets meer mag dan de andere kleuters, maar dat laat ik niet toe. Ik probeer haar zoveel mogelijk als de andere kleuters te behandelen. "Juf" zeggen blijkt moeilijk... "Jij bent mijn mama" zegt ze steeds. Ach ja, het is ook zo hé en ik vind het niet echt erg.

 

18:53 Gepost door mieneke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb altijd al bewondering gehad voor de juffen van de kleuterklas. Het lijkt me zo leuk, maar eveneens zo vermoeiend om de ganse dag door zoveel kindjes rond je te hebben die niet stilzitten, die roepen, die wenen, die allemaal iets te vertellen hebben en die allemaal eisen dat je onmiddellijk naar hen luistert. Bij deze dus, een dikke knuffel voor jou en al die andere superjuffen !

Gepost door: Mamapippa | 02-09-08

Succes! Veel 'plezier' met je klasje! Vele bloggroeten.

Gepost door: Chris | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.