14-09-08

te veel... te weinig...

Te veel te doen, te weinig tijd... ik moet weer in het ritme komen, zoveel is zeker!! Een dag is soms veel te kort, een avond is zo snel voorbij, maar gelukkig kan ik mijn ogen al eens wat meer toeknijpen en zeggen, morgen komt ook nog en dan kan ik ook doen wat vandaag niet meer lukte (of waar ik echt geen zin in had om te doen :-)

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om Ines op woensdag namiddag naar het "kriebeltje" (buitenschoolse opvang) te laten gaan. Zelf is ze super enthousiast en ik... ik heb wat ademruimte :-) Het is verdorie niet zo simpel, je eigen dochter in de klas...

Het schoolwerk neemt nu weer veel van m'n vrije tijd in beslag... voorbereiden, opzoeken! Ja... een ander ziet meestal alleen maar de vele vakantiedagen hé , maar nooit de (onbetaalde) overuren die we (graag) voor onze kapoenen doen...:-)

Deze namiddag neem ik "vrijaf" en ga met men ouders en tanteke eens naar het plantencentrum in Lokeren (ben de naam even kwijt!) Ik snuister daar graag eens rond... ze hebben ook een afdeling vissen en daar zou wel het één en ander in ons mandje kunnen geraken ;-) We hebben trouwens ondertussen al een heus aquarium met pomp en verlichting! Vijf kleine visjes wonen er momenteel, dochterlief koos de namen; blup en flup kennen jullie al... kwamen erbij; zwartje, vlekje en springer (zo'n ruitenkuiser zoals wij dat hier noemen) 's avonds vind ik het echt super ontspannend om gewoon vanuit de zetel de visjes te zien zwemmen, ja het is ieder z'n ding zeker hé, ik geniet er alleszins van!

100_2238100_2240

De vissen had niet echt zin om te poseren ;-)

10:19 Gepost door mieneke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

We hebben sinds vorig jaar een aquarium staan. Zo'n aquarium geeft rust, zo ervaar ik het ook. Ik kan genieten van de vissen rustig zien rond te zwemmen.
Nog een fijne zondag !

Gepost door: Mamapippa | 14-09-08

Hallo mieneke Door rond te surfen in blogland, heb ik je blogje ontdekt en hier en daar wat gelezen.
Eerst en vooral heb je me overtuigd om 'Goedele' te kopen!
Ik heb ook een kleine aquarium gehad met in het begin drie goudvisjes tot er eentje overbleef, die verbleef er negen jaar...jaja, je leest het goed...negen jaar, dank zij verzorging, maar vooral door het zuurstofpompje!

groetjes

Gepost door: maike | 14-09-08

Ze hebben nochtans 'sterallures' hé! ;-)
Ik wens je veel plezier met de visjes en nog veel fijne en rustige avonden...!
Ik kan me voorstellen dat het in het klasje een serieuze drukte is.. ik wil zeker niet ruilen, zelfs niet voor de vele vakantiedagen...!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 16-09-08

Hallo Mieneke Ben er eventjes tussen uit geweest maar ben er weer.
Zo een aquarium is een plezier voor de visjes
Nog een fijne zondag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 28-09-08

Hallootjes Beetje stilgevallen? Druk met het klasje waarschijnlijk..

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.