04-10-08

Hij is er !

Het tweede exemplaar van "Goedele" zat woensdag in de bus... al vlug eens doorbladerd en het ziet er alweer super uit! Nog geen tijd gehad om relaxed met m'n tijdschrift een rustig plekje op te zoeken, maar dat komt zeker...

Minder goed nieuws van de visjes... de schimmel heeft alle visjes aangetast, ondanks de medicijnen die men mij heeft meegegeven in "Tom en co"... De man in de winkel had me wel al verwittigd, je kan proberen om ze nog te redden maar ik vrees er een beetje voor... hij had gelijk. Momenteel hebben we nog twee visjes die leven maar wel ziek zijn. Deze morgen heb ik het hele aquarium geleegd en volledig ontsmet. De zieke visjes zitten nu in een klein bakje appart, zo zielig... het is eigenlijk wachten tot ze... Ines is er het hart van in, maar, ze wil graag nieuwe visjes...hopelijk hebben we dan met deze meer geluk!

Dit vond ik toen ik voor school op zoek was naar leuke foto's van vissen... vond hem prachtig! Ik laat je graag meegenieten...

Iwan055

Het moet fantastisch zijn om de onderwaterwereld van dichtbij te kunnen zien...

Zonet tickets afgeprint voor "10 jaar K3", je kan gratis naar het K3-huis (wat dat ook mag zijn?) en op de markt in Sint-Niklaas is er op 18 oktober vanalles te doen rond K3...wij zullen van de partij zijn! Ines is al aan het aftellen :-) Interesse? Neem eens een kijkje op de site van studio 100!

12:02 Gepost door mieneke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nieuwe kleurtjes op de blog ! Het is mooi !
Prettig weekend !

Gepost door: Mamapippa | 04-10-08

Aiai die visjes toch Ik ben van plan ons dotje een aquarium cadeau te doen voor haar verjaardag in december..hopelijk blijven we wel gespaard van zulke overlijdens amai :-)

Sterkte met jullie 2 zieke visjes!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.