19-10-08

 

Gisteren onze gedachten eens verzet en met onze kleine meid naar de grote markt in Sint-Niklaas getrokken voor het 10-jarig bestaan van  K3... Ines kon jammer genoeg niet bij K3 persoonlijk, er was teveel volk maar ze heeft ze toch van dichtbij gezien en dat was ook wel een toffe ervaring voor haar! Naar huis gekomen met K3 popcorn en een K3 ballon ;-)

Ondertussen voel ik me toch al wat beter... ik probeer om alles op een rijtje te zetten, het hoe en waarom (ik spreek misschien een beetje in raadsels maar dat doe ik uit respect voor Tri)

Positief nieuws is dat mijn meter terug vrij goed kan praten, ze is soms nog een beetje verward maar het gaat al weer veel beter... op dat vlak dan.... de kanker is er nog altijd... wat een verdomde rotziekte !!!!!! Ik heb dit eigenlijk nog niet verteld maar mijn meter leeft al vier jaar met darmkanker... en heeft ondertussen ook al borstkanker overleeft...door de bestralingen kreeg ze schade aan een ruggenwervel waardoor ze helse pijn leed en opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Tot overmaat van ramp kreeg ze in het ziekenhuis een herseninfarctje (dat denken de dokters ?!) waardoor ze bijna niet meer kon praten en totaal verward was... ja, het is een taaie !

Vandaag ga ik met zus en nichtje naar een filmvoorstelling in A'pen.... via prime konden we gratis tickets bestellen, en wie mij al een beetje kent... een goeie film laat ik niet liggen! En zo zal het weekend alweer vlug voorbij zijn en komt de werkweek alweer héél dichtbij...

Bedankt trouwens voor de bemoedigende woorden! 

08:45 Gepost door mieneke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

'k Ben blij te horen dat het al wat beter met je gaat !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 21-10-08

Hallo Mieneke Ben ook blij te horen dat het wat beter met je gaat.
In ieder geval veel sterkte gewenst voor je meter
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 25-10-08

Bedankt voor de verjaardagswensen !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 26-10-08

Hallo Mieneke Kom je een fijne en aangename zondag toewensen.
Het uurtje langer slapen heeft me goed gedaan.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 26-10-08

De commentaren zijn gesloten.