13-01-09

weekend

Vrijdag namen we afscheid van één van onze collega's... Na zo'n 13 jaar vertrok  N. om in haar eigen streek te gaan werken...ze was al een hele tijd op zoek maar de kans was zo klein dat niemand er nog aan dacht dat ze ooit zou vertrekken. Het doet raar, het dringt zo precies nog niet goed door, en toch... Morgen krijgen wij dus een nieuwe collega, het zal wennen zijn! Een jonge juf zal ons team vervoegen. Het is altijd afwachten of het zal klikken... maar ik sta er volledig voor open! Ben haar trouwens al tegengekomen op facebook :-) ja dezer dagen vind je iedereen daar terug!

Zaterdagavond was er in het dorp van ons schooltje een nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners, supergezellig!!! Maar wel ijzig koud, mijn tenen moesten ontdooien toen ik thuis kwam en ik stonk uren in de wind naar het houtvuur waar ik bijna inkroop om toch maar een beetje warm te krijgen :-)) ondanks de kou heb ik er toch van genoten ...

Zondag gaf mijn meter een receptie ter gelegenheid van haar tachtigste verjaardag!! Ons mama had weer super lekkere hapjes klaargemaakt... ons  mama kan koken, je kan het niet geloven! Het is dan ook haar hobby en ze pluist graag elk kookboek uit dat je haar voorschotelt:-)

20:43 Gepost door mieneke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) een heel druk weekend geweest :-)
succes aan de nieuwe juf !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-01-09

Altijd spannend als er een nieuwe collega aankomt. 't Zal weer wat wennen worden...
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 15-01-09

De commentaren zijn gesloten.