17-12-10

Kriebels

Terug van weggeweest, alweer :-)

Ondertussen is er al heel wat gebeurt in mijn "turbulente" leventje... dochterlief in het eerste leerjaar, ik behaalde mijn "diploma" plaatsen van gelnagels en startte als zelfstandige in bijberoep, terug gestart met werken in september in de eerste kleuterklas, werk nu 4/5 en ben op vrijdag thuis (ZALIG) ...

Ik begin weer stillaan grip te krijgen op mijn leven, heb enkele moeilijke maar belangrijke stappen moeten zetten maar ben er blij om!

In m'n bijberoep kan ik me volledig ontspannen... ik vind het echt zalig! Het is ook niet de bedoeling dat ik niet meer weet wat eerst doen maar zo af en toe eens iemand "content" zien vertrekken, 't is plezant ;-)

4/5 werken was denk ik de beste beslissing die ik nam! Ik vind het zalig om op vrijdag gewoon even tijd te hebben voor mezelf, even alleen, doen wat ik graag doe... Op het werk lukt het ook goed, heb een klein klasje van 11 kleine sloebertjes. Rustig dus :-)

Een fantastisch afsluitertje voor vandaag...


 

 

11:24 Gepost door mieneke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een fantastisch leuk blogpostje om te lezen!!! Ben zo blij voor jou!!! Fantastisch liedje ook! Zal het misschien ook eens posten binnenkort... Groetjes!!!

Gepost door: Valleimeisje | 17-12-10

De commentaren zijn gesloten.