30-01-11

Springen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan :-)

Pfff... druk, héél druk, ik kom er bijna niet aan toe om m'n mail dagelijks te lezen!

Het is zo precies de periode waar alles tegelijk moet gebeuren :-)

Enfin, nu toch even tijd maken... nog steeds geen loopschoenen gekocht want ik moet steunzolen dragen :-( dus die moet ik eerst laten maken. Ik ga beginnen lopen hoor, maar wanneer?

Ondertussen heb ik me wel een weegschaal gekocht, om me nog maar eens te motiveren om wat (lees: liefst zoveel mogelijk) kilo's kwijt te geraken. Ik wil ook eens in een winkel voor gewone maten kunnen shoppen voor de communie van mijn kapoen... Dr. raadde me aan om niet meer dan 2 kilo per maand te verliezen. Mijn eerste gedacht was alweer, ZO WEINIG?! Maar toen vroeg ze me om dit eens maal 12 te doen, en uiteindelijk zit je dan wel aan 24 kilo op een jaar, dat klonk dan toch al beter:-) Laat ons zeggen dat ik met goede moed ga starten. Wordt vervolgd :-)

Iets helemaal anders nu. Ik vond een prachtig gedicht en vroeg me af of ik het niet zou gebruiken om op de achterkant van Ines haar foto's voor de communie te zetten...

Groeien.jpg

18:03 Gepost door mieneke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lieve Mcl, vroeger kwam ik heel vaak kijken of je niet terug aan het bloggen geslaan was, en zie... lange tijd kwam ik niet en merk ik tot mijn grote vreugde het vele leesvoer :-) fijn!!
xxx

Gepost door: fran | 08-03-11

De commentaren zijn gesloten.